Cyprus International Buggy Race 2019 Time Table

Cyprus International Buggy Race 2019 Time Table

Thursday – Πέμπτη 16/05 Free Practice

Start Finish
10:00 13:00
15:00 19:00

Friday – Παρασκευή 17/05

Start Finish
10:00 13:00
15:00 19:00

Saturday – Σάββατο 18/05 Time Practice – Qualifying’s

Group Start Finish
Group A 10:00 10:50
Group B 11:00 11:50
Group C 12:00 12:50
Engine Tuning 12:50 13:00
Round 1 of 5
Group Warm-Up Start Finish Marshal
Group A 15:00 15:05 15:10 Group C
Group B 15:15 15:20 15:25 Group A
Group C 15:30 15:35 15:40 Group B
20 Minutes Brake
Round 2 of 5
Group A 16:00 16:05 16:10 Group C
Group B 16:15 16:20 16:25 Group A
Group C 16:30 16:35 16:40 Group B

Sunday – Κυριακή 19/05

Round 3 of 5
Group Warm-Up Start Finish Marshal
Group A 10:00 10:05 10:10 Group C
Group B 10:15 10:20 10:25 Group A
Group C 10:30 10:35 10:40 Group B
20 Minutes Brake
Round 4 of 5
Group A 11:00 11:05 11:10 Group C
Group B 11:15 11:20 11:25 Group A
Group C 11:30 11:35 11:40 Group B
20 Minutes Brake
Round 5 of 5
Group A 12:00 12:05 12:10 Group C
Group B 12:15 12:20 12:25 Group A
Group C 12:30 12:35 12:40 Group B
Finals
Group Time Start Finish Marshal
C Main 25 Minutes 15:05 15:30 Group A
B Main 35 Minutes 15:50 16:25 Group C
A Main 45 Minutes 16:45 17:30 Group B
13th May 2019

Recent Posts